Νοσηλεία και Φροντίδα ηλικιωμένων

Εμπιστευτείτε τους αγαπημένους σας στην εξειδικευμένη ομάδα της Κλινικής «Ευαγγελίστρια», μία πρωτοπόρο μονάδα ιατρικής περίθαλψης

Εμπιστευτείτε τους αγαπημένους σας στην εξειδικευμένη ομάδα της Κλινικής Ευαγγελίστρια - μία πρωτοπόρο μονάδα ιατρικής περίθαλψης και όχι ένα γηροκομείο

Η Κλινική Ευαγγελίστρια προσφέρει περίθαλψη και νοσηλεία και φροντίδα ηλικιωμένων και χρονίως πασχόντων διασφαλίζοντας την ευημερία τους και τη σωστή αποθεραπεία. Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην ασφάλεια, στην αξιοπρέπεια, στον σεβασμό της προσωπικότητας και στις ιδιαίτερες ανάγκες των φιλοξενούμενων. Θέλουμε να νιώθετε ασφάλεια, οτι οι δικοί σας άνθρωποι απολαμβάνουν την επιστημονική περίθαλψη και τη ζεστή φροντίδα και δεν βρίσκονται σε γηροκομείο.
Φροντίδα Ηλικιωμένων
Εξασφαλίζουμε την ιατρική και νοσηλευτική φροντίδα του συντρόφου, του γονιού, του συγγενή σας και κάθε ανθρώπου που χρειάζεται περίθαλψη.
Η Ευαγγελίστρια δεν αποτελεί γηροκομείο αλλά μία πρότυπη ιδιωτική Παθολογική Κλινική νοσηλείας και φροντίδας ηλικιωμένων και χρονίως πασχόντων και η μοναδική κλινική στην Αθήνα με ειδίκευση στα χρόνια, βαριά περιστατικά. Συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε περιστατικά όπως: κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, Α.Ε.Ε., σκλήρυνση κατά πλάκας, αρτηριοσκληρυντικές εγκεφαλοπάθειες, παθήσεις που σχετίζονται με άνοια, Alzheimer, νόσο Parkinson κ.ά.
Στεκόμαστε δίπλα στην οικογένεια σας με αφοσίωση, σεβασμό και αγάπη.
Γνωρίζουμε καλά πως η δύσκολη καθημερινότητα και οι απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής κάνει δυσκολότερη τη φροντίδα των αγαπημένων σας. Η φροντίδα ενός ηλικιωμένου ανθρώπου απαιτεί χρόνο, αφοσίωση και γνώση. Στην Κλινική Ευαγγελίστρια, αναλαμβάνουμε εμείς την υποστήριξη των ανθρώπων σας, με επαγγελματισμό και αγάπη.

ΠΑΡΟΧΕΣ

Δείτε τις υψηλού επιπέδου παροχές

medic_x64

Σύγχρονα παθολογικά ιατρεία

Τα εξωτερικά ιατρεία λειτουργούν καθημερινά με κώδικα επισκεπτηρίου και καλύπτουν παθολογικά περιστατικά.

microbiology_x64

Πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια

Τα εργαστήρια της Κλινικής διαθέτουν υπερσύγχρονο εξοπλισμό και είναι στελεχωμένα από έμπειρους επιστήμονες.

hospital_bed_x64

Φιλόξενα και ευάερα δωμάτια

Μονόκλινα, δίκλινα και τρίκλινα, τα δωμάτια της προτυπης κλινικής νοσηλείας και φροντίδας ηλικιωμένων είναι ευάερα και φωτεινά για να εξασφαλίζουν μία άνετη διαμονή.

hospital_x64

Άνετοι κοινόχρηστοι χώροι

Οι κοινόχρηστοι χώροι είναι διαμορφωμένοι για να παρέχουν ασφάλεια και άνεση στους φιλοξενούμενους αλλά και τους συνοδούς τους.

Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ

Γιατί εμάς;

Η Κλινική Ευαγγελίστρια στελεχώνεται από ένα έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό, έχει στο δυναμικό της ειδικούς παθολόγους, ενώ συνεργάζεται με ιατρούς όλων των ειδικοτήτων. Οι άνθρωποί μας χαρακτηρίζονται από υψηλό επιστημονικό επίπεδο, επαγγελματική εμπειρία, αλλά και το προσωπικό ήθος. Επιλέγουμε το προσωπικό αλλά και τους εξωτερικούς μας συνεργάτες με αυστηρά κριτήρια για να προσφέρουμε στους αγαπημένους σας το υψηλότερο επίπεδο περίθαλψης.

Ποιοι είμαστε

Η Κλινική Ευαγγελίστρια δεν είναι ένα γηροκομείο αλλά μία εξειδικευμένη μονάδα που προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες σε ηλικιωμένους και χρονίως πάσχοντες. Παρέχουμε ολοκληρωμένη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και εξατομικευμένη φροντίδα σε σύγχρονες εγκαταστάσεις που διασφαλίζουν την ποιότητα διαμονής των ασθενών μας.

Πού στοχεύουμε

Αντλώντας τις αξίες μας από τον ιδρυτή της, τον ιατρό-χειρουργό Γρηγόρη Γεωργιάδη στοχεύουμε στη παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας με επίκεντρο τον άνθρωπο. Ιατροί, νοσηλευτές αλλά και το διοικητικό προσωπικό εργάζονται με αφοσίωση και αγάπη για να προσφέρουν στους ανθρώπους σας, την φροντίδα που τους αξίζει. Επιδιώκουμε τη σωστή φροντίδα των δικών σας και πλέον, δικών μας ανθρώπων.

Μη διστάσετε, επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μας.

Συμβουλευτείτε μας

Ας κλείσουμε ένα ραντεβού πρώτης γνωριμίας





    Λένε για εμάς οι άνθρωποι που φροντίσαμε

    Πέτρος Α.

    Σας εκφράζω τις θερμές ευχαριστίες μου για την εξαίρετη και ανθρώπινη φροντίδα σας προς τον ανιψιό μου. Προσφέρατε πραγματική υπηρεσία!

    Νόρα Τσ. – Μαρία Π.

    Η απουσία της αγαπημένης μας θείας είναι πολύ μεγάλο κενό. Είχαμε τη μεγάλη ευεργεσία να εμπιστευθούμε την υγεία της σε εσάς, τα τελευταία πολύ δύσκολα χρόνια της ζωής της. Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την άψογη φροντίδα σας και τη συμπαράστασή σας. Ευχόμαστε η Παναγιά να προστατεύει εσάς, τις οικογένειές σας και την εργασία σας και να δίνετε παρηγοριά και στοργή στους συνανθρώπους μας.

    Οικογένεια Χρυσάνθης Θ.

    Ευχαριστούμε πολύ για τη νοσηλεία και τη φροντίδα της μητέρας μας!

    Μαρία Κ.

    Σας ευχαριστώ, έναν προς έναν! Θα σας θυμάμαι!

    Γεωργία Μπ.

    Η επιβεβαίωση πως η γηριατρική υπάρχει στην Ελλάδα και μάλιστα σε υψηλό επίπεδο. Συνεχίστε έτσι!

    Δάφνη Λ.

    Όταν είδα πώς δουλεύουν, κατάλαβα τη διαφορά από τα γηροκομεία. Στην Ευαγγελίστρια η φροντίδα είναι υψηλού επιπέδου και οι γιατροί όλη μέρα πάνω από τους ασθενείς. Καμία σχέση!

    Σπύρος Μ.

    Η εξειδίκευση και η εμπειρία δεν κρύβονται! Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό με άριστη γνώση των αναγκών της 3ης ηλικίας.

    Ανθή Τσ.

    Εξαιρετικό προσωπικό, άριστη εξυπηρέτηση, με ιδιαίτερη αγάπη γι΄ αυτό που κάνουν!

    Ελένη Γ.

    Άψογη εξυπηρέτηση, τηρούν αυστηρά τα πρωτόκολλα του covid 19, φροντίζουν με ηρεμία και αγάπη τους ασθενείς, είμαι πολύ ευχαριστημένη για την επιλογή μου, ελπίζω να μην αλλάξουν!

    Επικοινωνήστε μαζί μας

    Skip to content