Πληροφορίες

Ενημερωθείτε για την πρότυπη κλινική φροντίδας ηλικιωμένων στην Αθήνα, Κλινική Ευαγγελίστρια

Βρείτε τις απαντήσεις στις πιο συχνές σας ερωτήσεις για την κλινική φροντίδας ηλικιωμένων στην Αθήνα

Είμαστε εδώ για να σας λύσουμε κάθε απορία. Στην Κλινική Ευαγγελίστρια, την πρότυπη κλινική φροντίδας ηλικιωμένων στην Αθήνα και μοναδική κλινική χρονίως πασχόντων, θέλουμε να νιώθετε ασφαλείς ότι οι αγαπημένοι σας απολαμβάνουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα.
Στεκόμαστε δίπλα σας με ειλικρινές αίσθημα ευθύνης για περισσότερα από 42 χρόνια. Ειδικευόμαστε στα χρόνια νοσήματα και καταλαβαίνουμε σε βάθος τις ανησυχίες σας. Γι αυτό απαντάμε στις πιο σημαντικές απορίες σας για την εγκατάσταση και περίθαλψη των συγγενών σας.
Ποια είναι η διαφορά ενός γηροκομείου και της πρότυπης κλινικής για ηλικιωμένους;;
Ένα γηροκομείο αποτελεί κέντρο φιλοξενίας ανθρώπων της τρίτης και τέταρτης ηλικίας. Από την άλλη, η πρότυπη Κλινική Ευαγγελίστρια είναι μία παθολογική κλινική, που προσφέρει ολιστικές ιατρικές και νοσηλευτικές υπηρεσίες βασισμένες στις αρχές της γηριατρικής. Συγκεκριμένα, η Κλινική Ευαγγελίστρια αποτελεί την μοναδική παθολογική κλινική στην Αθήνα που φροντίζει ηλικιωμένους ή χρόνιους πάσχοντες.
Ποιες είναι οι παροχές που απολαμβάνουν οι φιλοξενούμενοι στην Κλινική Ευαγγελίστρια;
Οι ασθενείς φιλοξενούνται σε έναν άνετο, ασφαλή χώρο και απολαμβάνουν 24ωρη, νοσηλευτική φροντίδα και συστηματική ιατρική παρακολούθηση. Κάνουν όλες τις απαραίτητες εξετάσεις στα εξωτερικά ιατρεία χωρίς να χρειάζεται η μεταφορά τους σε άλλο διαγνωστικό κέντρο. Επίσης, στον χώρο υπάρχει ειδικός διατροφολόγος και φυσικοθεραπευτής. Τέλος, έχουμε προνοήσει και για τη δημιουργική απασχόληση των ασθενών μας, καθώς στόχος μας είναι να βελτιωθεί συνολικά η ποιότητα ζωής τους.
Ποιες εξετάσεις μπορούν να γίνουν εντός της μονάδας;
Στην κλινική μας λειτουργούν εξωτερικά ιατρεία με υπερσύγχρονα εργαστήρια για αιματολογικές, βιοχημικές και ανοσολογικές εξετάσεις. Επίσης, λειτουργεί και ακτινολογικό εργαστήριο. Τα εργαστήρια βιοπαθολογίας καλύπτουν τις ανάγκες τόσο των εσωτερικών, όσο και των εξωτερικών ασθενών.
Ποιες ειδικότητες ιατρών παρέχει η Κλινική Ευαγγελίστρια;
Η κλινική Ευαγγελίστρια στελεχώνεται από έμπειρους παθολόγους, καρδιολόγους και νευρολόγους. Επιπρόσθετα, ανάλογα με τις ανάγκες των φιλοξενούμενών μας, υπάρχει σταθερή συνεργασία με ουρολόγους, νεφρολόγους, χειρουργούς, οδοντίατρους, δερματολόγους, αλλά και με τις Γενικές Κλινικές «ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ» και HOSPITALity για έκτακτα περιστατικά.
Ποιο είναι το κόστος της διαμονής στην κλινική φροντίδας ηλικιωμένων στην Αθήνα, Ευαγγελίστρια;
Διατηρούμε τον γενικό τιμοκατάλογο χαμηλό γιατί θέλουμε να σας δώσουμε την δυνατότητα να προσφέρετε στους συγγενείς σας την καθημερινή φροντίδα που έχουν ανάγκη. Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε αναλυτικά. Δείτε τον τιμοκατάλογό μας.
Είναι η Κλινική Ευαγγελίστρια συμβεβλημένη με τον ΕΟΠΥΥ;
Ναι, η Κλινική Ευαγγελίστρια είναι μία μονάδα συμβεβλημένη με τον ΕΟΠΥΥ για όλες τις υπηρεσίες και για την νοσηλεία.
Τι θα πρέπει να γνωρίζω πριν την εισαγωγή του συγγενή μου;
Κατεβάστε τον πλήρη Οδηγό Ασθενών και ενημερωθείτε αναλυτικά για την διαδικασία εισαγωγής στην κλινική ηλικιωμένων και χρονίως πασχόντων, όπως και για τα βήματα της σωστής προετοιμασίας του ασθενή πριν την εισαγωγή του.
blog-35

Οδηγός Ασθενών

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη παραμονή σας στην Κλινική Ευαγγελίστρια
Ποιές είναι οι ώρες που μπορώ να επισκέπτομαι τον συγγενή μου;
Στην Κλινική Ευαγγελίστρια υπάρχει δυνατότητα επισκεπτηρίου, ωστόσο με περιορισμό στον συνολικό αριθμό των επισκεπτών. Το Πρόγραμμα Επισκεπτηρίου είναι καθημερινά από 10:00 έως 12:00 και από 16:00 έως 18:00, για 30 λεπτά κατόπιν ραντεβού. Για περιόδους ειδικών συνθηκών και εκτάκτων μέτρων (π.χ. πανδημία Covid-19), επικοινωνήστε με τη γραμματεία Προϊσταμένου για να ενημερωθείτε αν υπάρχει δυνατότητα επισκεπτηρίου και υπό ποιες συνθήκες.
Ποιες είναι οι συνθήκες επίσκεψης στην Κλινική Ευαγγελίστρια;
Μπορείτε να επισκέπτεστε τον συγγενή σας στο δωμάτιο του, κατά τη διάρκεια της παραμονής σας. Παρακαλώ σημειώστε ότι σε κάθε δωμάτιο δεν πρέπει να βρίσκονται συγχρόνως περισσότεροι του ενός επισκέπτη ανά ασθενή. Επίσης, κατά τη διάρκεια της ιατρικής επίσκεψης και των νοσηλευτικών πράξεων, δεν επιτρέπεται στο δωμάτιο η παρουσία συγγενών ή επισκεπτών.
Τι έγγραφα χρειάζεται να έχω μαζί μου για την είσοδό μου στην Κλινική Ευαγγελίστρια;
Για την είσοδό σας στους χώρους της Κλινικής, χρειάζεστε Rapid test των τελευταίων 48 ωρών. Το test μπορείτε να το κάνετε και στην υποδοχή της κλινικής.

Επισκεφθείτε την κλινική φροντίδας ηλικιωμένων στην Αθήνα

Κλείστε ένα ραντεβού για να γνωριστούμε. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας, θα συναντήσετε και θα αλληλεπιδράσετε με την ομάδα μας και θα πάρετε μια αίσθηση για την καθημερινότητα στην Κλινική Ευαγγελίστρια.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας

Τηλεφωνικό κέντρο: 2108640505, 2108641210

Ισόγειο: εσωτερικό 0
Α΄ Όροφος: εσωτερικό 1
Β΄ Όροφος: εσωτερικό 2
Γ΄ Όροφος: εσωτερικό 3
Γραφείο Προϊσταμένου: εσωτερικό 4
Γραφείο Ιατρών: εσωτερικό 5
Λογιστήριο: εσωτερικό 6

Βρείτε πώς να έρθετε στην Κλινική Ευαγγελίστρια

Η Κλινική Ευαγγελίστρια βρίσκεται πάνω από την Πλατεία Κανάρη, γνωστή και ως πλατεία Κυψέλης. Σε πολύ κοντινή απόσταση από την κλινική υπάρχουν σταθμοί ΟΑΣΑ και ΗΛΠΑΠ.

Πρόσβαση με λεωφορείο

Γραμμές
022: Ν. Κυψέλη – Μαράσλειος
035: Ταύρος – Πετράλωνα – Άνω Κυψέλη
036: Στ. Κατεχάκη – Στ. Πανόρμου – Γαλάτσι – Κυψέλη
622: Άνω Γαλάτσι – Γουδί

Πρόσβαση με τρόλεϊ

Γραμμές
2: Καισαριανή – Παγκράτι – Άνω Κυψέλη
4: Αγ. Αρτέμιος – Άνω Κυψέλη

Επικοινωνήστε μαζί μας

Skip to content