Ολιστικές ιατρικές υπηρεσίες

Με σεβασμό και συνέπεια το ιατρικό προσωπικό καλύπτει όλες τις ανάγκες περίθαλψης των ασθενών

Ιατρικές Υπηρεσίες Φροντίδας Ηλικιωμένων

Ευαγγελίστρια - Ολιστικές Ιατρικές Υπηρεσίες
Στην Κλινική οι περιθαλπόμενοι απολαμβάνουν ολοκληρωμένες ιατρικές υπηρεσίες. Οι ιατροί παραμένουν δίπλα τους όλο το 24ωρο και παρακολουθούν την κατάσταση της υγείας τους.

Αντίθετα με μία μονάδα φροντίδας, η κλινική έχει όλο τον σύγχρονο εξοπλισμό αλλά και το αναγκαίο προσωπικό για να είστε βέβαιοι ότι οι αγαπημένοι σας έχουν ανά πάσα στιγμή την απαραίτητη ιατρική περίθαλψη.

Παθολογικές Κλινικές

Στην Ευαγγελίστρια στεγάζονται 3 παθολογικές κλινικές. Ο διευθυντής της κάθε παθολογικής κλινικής πλαισιώνεται από μία ομάδα ιατρών που με εξειδίκευση, συνεχή ενημέρωση, συνέπεια και ήθος προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Επιστημονικοί Υπεύθυνοι των Παθολογικών Κλινικών

Συνεργασίες με γιατρούς διαφορετικών ειδικοτήτων

Στο πλαίσιο της διάθεσης για υψηλής ποιότητας υπηρεσίες φροντίδας ηλικιωμένων, η κλινική συνεργάζεται επιπλέον με τον καρδιολόγο κ. Αθανάσιο Τριανταφύλλου και τον νευρολόγο κ. Αναστάσιο Λάβδα, ώστε να παρέχεται ολοκληρωμένη, πολύπλευρη νοσηλεία στους ασθενείς μας. Επίσης, αναλόγως των αναγκών των ασθενών μας, υπάρχουν συνεργασίες με Νεφρολόγο, Ουρολόγο, Χειρουργό, Οδοντίατρο, Δερματολόγο.

Έκτακτα Περιστατικά

Συνεργαζόμαστε και με τη Γενική Κλινική «ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ» (Ι.Δροσοπούλου 24, Κυψέλη), για πλήρη κάλυψη κάθε επείγουσας ιατρικής ανάγκης. Μπορείτε να είστε ήσυχοι, ότι σε έκτακτα περιστατικά, ο άνθρωπός σας θα λάβει άμεσα την φροντίδα των ιατρών και των νοσηλευτών.

Ενημερωθείτε

    Skip to content