Νέα

Media

Κλινική «Ευαγγελίστρια»: η μοναδική πιστοποιημένη επιλογή για χρόνια νοσηλεία, τώρα και με νέες παροχές για τους δικούς σας ανθρώπους!

Κλινική «Ευαγγελίστρια»: η μοναδική πιστοποιημένη επιλογή για χρόνια νοσηλεία, τώρα και με νέες παροχές για τους δικούς σας ανθρώπους!

Με ακόμα πληρέστερο πακέτο παροχών και νέες δυνατότητες ιατρικής υποστήριξης υποδέχεται πλέον τους ανθρώπους σας η κλινική «Ευαγγελίστρια», η μοναδική πιστοποιημένη επιλογή Υπουργείου Υγείας και Ε.Ο.Π.Υ.Υ. για χρόνια νοσηλεία και εξειδικευμένη γηριατρική φροντίδα στην Αθήνα!

Η κλινική μας, η οποία παρέχει ολιστική ιατρική περίθαλψη από έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και ζεστό και οικογενειακό περιβάλλον, προσθέτει νέες υπηρεσίες στο υπάρχον, πλήρες πακέτο νοσηλείας και φροντίδας, ώστε να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια στους ασθενείς και τις οικογένειές τους.

Οι νέες δυνατότητες είναι η επιτόπου, χωρίς καμία ταλαιπωρία για τον ασθενή, πραγματοποίηση Triplex Καρδιάς και Υπερήχων Σώματος, καθώς και η δυνατότητα πραγματοποίησης Αξονικής Τομογραφίας.

Επιπλέον, σε περίπτωση ιδιαίτερης ανάγκης, προσφέρεται πλέον η δυνατότητα διακομιδής σε ιδιωτική Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (Μ.Α.Φ.) ή Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.), χωρίς επιπλέον χρέωση!

Με τα νέα δεδομένα, για νοσηλεία με ασφάλεια και υπευθυνότητα, η κλινική προσφέρει προς τους ασθενείς το εξής, πληρέστατο πακέτο παροχών:

• 24ωρη ιατρική παρακολούθηση (Παθολόγοι, Καρδιολόγος, Νευρολόγος, Ιατροί Εφημερίας)
• 24ωρη νοσηλευτική φροντίδα
• Αιματολογικές – Βιοχημικές – Ουρολογικές Εξετάσεις
• TRIPLEX Καρδιάς
• Υπέρηχοι Σώματος
• Αξονική Τομογραφία σε συνεργαζόμενη κλινική
• Ακτινολογικός Έλεγχος
• Ηλεκτροκαρδιογράφημα
• Συνταγογραφούμενα φάρμακα
• Είδη προσωπικής υγιεινής (πάνες, υποσέντονα κ.ά.)
• Φυσικοθεραπεία
• Δυνατότητα διακομιδής σε ιδιωτική Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (Μ.Α.Φ.) ή Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.) χωρίς επιπλέον χρέωση

Η κλινική μας, με εμπειρία 7 δεκαετιών στο χώρο της υγείας και 5 δεκαετιών στις γηριατρικές παθήσεις, ειδικεύεται στα χρόνια, βαριά περιστατικά (Χ.Α.Π., καρδιολογικές παθήσεις, Α.Ε.Ε., σκλήρυνση κατά πλάκας, αρτηριοσκληρυντικές εγκεφαλοπάθειες, παθήσεις που σχετίζονται με άνοια, Alzheimer, νόσο Parkinson κ.ά.).

Για περισσότερες πληροφορίες και να για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις υπηρεσίες μας, καλέστε μας στα τηλέφωνα 210 8640505, 210 8641210 ή επικοινωνήστε μαζί μας ηλεκτρονικά..

Συστάσεις

Σας εκφράζω τις θερμές ευχαριστίες μου για την εξαίρετη και ανθρώπινη φροντίδα σας προς τον ανιψιό μου. Προσφέρατε πραγματική υπηρεσία!

Πέτρος Α.

Η απουσία της αγαπημένης μας θείας είναι πολύ μεγάλο κενό. Είχαμε τη μεγάλη ευεργεσία να εμπιστευθούμε την υγεία της σε εσάς, τα τελευταία πολύ δύσκολα χρόνια της ζωής της. Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την άψογη φροντίδα σας και τη συμπαράστασή σας. Ευχόμαστε η Παναγιά να προστατεύει εσάς, τις οικογένειές σας και την εργασία σας και να δίνετε παρηγοριά και στοργή στους συνανθρώπους μας.

Νόρα Τσ. – Μαρία Π.

Ευχαριστούμε πολύ για τη νοσηλεία και τη φροντίδα της μητέρας μας!

Οικογένεια Χρυσάνθης Θ.

Σας ευχαριστώ, έναν προς έναν! Θα σας θυμάμαι!

Μαρία Κ.

Η επιβεβαίωση πως η γηριατρική υπάρχει στην Ελλάδα και μάλιστα σε υψηλό επίπεδο. Συνεχίστε έτσι!

Γεωργία Μπ.

Όταν είδα πώς δουλεύουν, κατάλαβα τη διαφορά από τα γηροκομεία. Στην Ευαγγελίστρια η φροντίδα είναι υψηλού επιπέδου και οι γιατροί όλη μέρα πάνω από τους ασθενείς. Καμία σχέση!

Δάφνη Λ.

Η εξειδίκευση και η εμπειρία δεν κρύβονται! Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό με άριστη γνώση των αναγκών της 3ης ηλικίας.

Σπύρος Μ.

Εξαιρετικό προσωπικό, άριστη εξυπηρέτηση, με ιδιαίτερη αγάπη γι΄ αυτό που κάνουν!

Ανθή Τσ.

Άψογη εξυπηρέτηση, τηρούν αυστηρά τα πρωτόκολλα του covid 19, φροντίζουν με ηρεμία και αγάπη τους ασθενείς, είμαι πολύ ευχαριστημένη για την επιλογή μου, ελπίζω να μην αλλάξουν!

Ελένη Γ.
Skip to content